Petak, 19.04.2019.

OFF High School: Prijave otvorene! Gledaj filmove, idi na zabave i druži se - besplatno!

OFF High School: Prijave otvorene! Gledaj filmove, idi na zabave i druži se - besplatno!

OFF High School dolazi u potpuno novom izdanju! Uči, zabavljaj se, gledaj filmove i upoznaj raju iz cijelog svijeta i to sve besplatno!

 Od ove godine Omladinski Film Festival Sarajevo predstavlja novi i rebrendirani OFF High School program.

Cilj je svim srednjoškolcima iz Bosne i Hercegovine omogućiti besplatan pristup svim festivalskim lokacijama, programima, zabavama, druženjima i svim događajima vezanim za 11. Omladinski Film Festival Sarajevo.

OFF High School program omogućava srednjoškolcima akreditaciju sa pristupom na sve festivalske lokacije te neograničen broj gledanja filmova za nosioca akreditacije ali i mogućnost podizanja 3 besplatne karte dnevno.

U sklopu OFF High School programa vrše se i prijave za volontiranje tako da svi zainteresovani koji odluče da popune prijavni obrazac na samom početku prijave biraju opciju A) Volontiranje B) OFF Filmsko iskustvo.

Volonteri su dio velikog tima Omladinskog Film Festivala Sarajevo. Ono što je još bitnije je da su neizostavan i jako bitan dio segment Festivala.

Omladinski Film Festival Sarajevo i ove godine nudi niz zanimljivih volonterskih poslova za sve filmske entuzijaste koji iz prve ruke žele saznati kako funkcionira organizacija ovakvog kulturnog događaja.

Drugi segment - OFF Filmsko iskustvo, predstavlja jedinstvnu priliku gledanja skoro 50 filmova iz 15 zemalja svijeta, druženje sa autorima i gostima Festivala, pristup festivalskim događajima i zabavama besplatno. 

Prijave su otvorene od 25. Aprila do 15. Juna 2019.godine.

Broj OFF High School  akreditacija je ograničen.

Prijavni link.