Četvrtak, 30.08.2018.

Porsche Sarajevo i SEAT nastavljaju saradnju sa OFF-om

Porsche Sarajevo i SEAT nastavljaju saradnju sa OFF-om

SEAT - zvanična vozila Omladinskog Film Festivala Sarajevo

Porsche Sarajevo i SEAT su već drugu godinu zaredom partneri Omladinskog Film Festivala Sarajevo. Spoj tehnologije, mladosti i savršenstva za potpuni ugođaj 10.OFF-a. 

Potpisivanjem Ugovora ozvaničena je još jedna uspješna saradnja. SEAT BH će i ove godine ustupiti vozila Omladinskom Film Festivalu Sarajevo, čime će se upotpuniti ovaj segment organizacije Festivala. 

Direktor OFF-, Kenan Musić izrazio je zadovoljstvo saradnjom s b endom SEAT koji poštuje umjetnost u ovolikoj mjeri te je ujedno istakao da u ovoj godini Omladinski Film Festival Sarajevo slavi 10. rođendan te da je nastavak saradnje SEAT-a i OFF-a jedan lijep rođendanski poklon.

Menadžer marke SEAT za Bosnu i Hercegovinu gospodin Senad Trnka, istakao je da marka SEAT, koja dolazi iz jedne kreativne i umjetnosti naklonjene sredine kao što je Barcelona, predstavlja logičnog partnera za Omladinski Film Festival Sarajevo. On se nada da će se ovom prilikom brend SEAT u našoj zemlji približiti mlađoj populaciji, što je ujedno i globalna strategija ove marke.