Press akreditacije

Press akreditacije Omladinskog Film Festivala Sarajevo predstavnicima medija omogućava prisustvo svim projekcijama, događajima te press zonama Festivala. 

Akreditacija je besplatna. 

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su otvorene aplikacije za akreditovanje medija i novinara/ki za praćenje ovogodišnjeg izdanja Omladinskog film festivala koji će ugostiti brojne domaće, regionalne, ali i glumačke zvijezde Netflix-a. Za novinarske akreditacije koje vam omogućavaju prisustvo svim filmskim projekcijama moguće je aplicirati do 20.7.2022. 

Osim besplatnih projekcija akreditacija omogućava i prisustvo svim festivalskim događajima, press zonama, after party-ima, a akreditacija će vam pomoći da zakažete intervju sa glumcima, rediteljima, producentima.

Vidimo se!

Akreditovanje za 2022.godinu je otvoreno od 15.7-19.7. a akreditacije se mogu preuzeti u festivalskom box office centru ispred Narodnog pozorišta od 19.7. svaki dan od 12-20 sati.

Više o medijima na Festivalu potražite u rubrici Press Center. Prijaviti se možete na dnu ove stranice u prijavnom formularu.