Akreditacije

Ovdje možete pronaći sve informacije u vezi akreditovanja za 15.Telemach Omladinski Film Festival Sarajevo, uslove i odredbe te linkove za pristup registraciji.

Dobrodošli na stranicu Akreditacija

 
Prijave za akreditaciju za Omladinski filmski festival Sarajevo 2023. mogu se podnijeti online od početka maja 2023. godine. Informacije na ovoj stranici služe kao opća orijentacija u procesu akreditacije. Svi detalji o OFF akreditaciji dostupni su na OFF portalu - Festival Service powered by Filmchief.


Kao profesionalac u industriji, student filmske akademije, srednjoškolac ili filmski stvaralac, možete se prijaviti za festivalsku akreditaciju i/ili I love OFF akreditaciju. Također je moguće podnijeti zahtjev za press akreditaciju ako ste predstavnik medija ili mladi fotograf-kinja. Industry akreditacija trenutno je dostupna samo za učesnike OFF Pro Industry Days programa.

Vrste akreditacije


Festival Accreditation daje svim nosiocima iste, mogućnost da prisustvuju festivalskim projekcijama u svim sekcijama – ali ne u svakom trenutku ili na svakom mjestu – kao i javnim događajima u programu OFF Pro. Ulaznice za ove događaje su besplatne, ali se moraju rezervirati online. Pristup većini događaja je besplatan, ali ulaznicu morate preuzeti on-line osim ako nije drugačije navedeno. Ova akreditacija je namijenjena studentima filmskih akademija i filmskim profesionalcima, producentima, distributerima, ali i predstavnicima kompanija i industrija povezanih s filmskom industrijom koji žele iskoristiti Festival za uspostavljanje novih kontakata i poslovnih prilika.


Industry Accreditation daje potpuni pristup programu OFF Pro Industry Days i svim povezanim sadržajima za dane industrije kao što su sesije, projekcije u industriji, razgovori o specijalnoj industriji, zabave, pozivnice za događaje i prijeme. Ova vrsta akreditacije se ne može kupiti, već istu dodeljuje Festival za goste u OFF Pro programu.


Programsku akreditaciju Festival dodeljuje autorima i članovima ekipe i gostima koji imaju filmove ili serije u zvaničnom programu Festivala. Ova akreditacija omogućava nosiocima da prisustvuju svim festivalskim projekcijama i događajima besplatno i da koriste sve pogodnosti a shodno i na osnovu pravila kategorije gostiju kojoj pripadaju. Detalji o tome kako koristiti pogodnosti ove akreditacije se šalju njihovim nosiocima putem e-maila, prije Festivala.


Press akreditacija omogućava predstavnicima medija prisustvo konferencijama za novinare, panelima, projekcijama i glavnim događajima kao što je Red Carpet press zona i sve druge press zone na Festivalu. Putem press portala, uz izdatu akreditaciju, predstavnici medija dobijaju formulare za prijavu za individualne intervjue, snimanja i press sesije sa svim gostima i predstavnicima Festivala.

 

My Accreditation -
Please log in

If you do not yet have an account please create a new one.Pregled mogćnosti po kategorijama akreditacija


  Festival Accreditation Industry Accreditation I love OFF Accreditation Press Accreditation
Karte za projekcije filmova     ✔(1)     ✔(1)    ✔(2) Ulaz uz akreditaciju
Karte za javne događaja na OFF Pro Industry Days Ulaz uz akreditaciju
Pristup Ceremoniji otvaranja Ulaz uz akreditaciju
Pristup Ceremoniji zatvaranja Ulaz uz akreditaciju
Ulaz na program OFF Talks Ulaz uz akreditaciju
Ulaz na sve Zvanične OFF zabave          ✔**            Ulaz uz akreditaciju
Pristup festivalskom trgu Ulaz uz akreditaciju
Pozivnice za specijalne evente Ulaz uz akreditaciju

 

Cijene

  Festival
Accreditation
Industry Accreditation I Love OFF Accreditation  Press Accreditation
Cijena akreditacije 50,00 BAM Nije dostupna 30,00 BAM Besplatna
Rok za prijavu i plaćanje Juli 01, 2023 Juli 01, 2023 Juli 15, 2023


(1) Maximum 2 karte po projekciji.

(2) Maximum 1 karta po projekciji.

** Osim ako zabava nije jedino za goste sa pozivnicama, i/ili nosilac akreditacije je maloljetna osoba.