Nedjelja, 23.06.2019.

OFF Best of: Nick Robinson

OFF Best of: Nick Robinson

Ovogodišnji program "najbolje od" posvećen je mladom američkom glumcu Nick Robinsonu. 11.OFF će prikazati dva duga filma u sklopu programa Velikih 5, a u kojima Robinson tumači glavne uloge

Nikolas Jon Robinson je rođen 22. marta 1995. godine i jedan je od omiljenih mladih glumaca ovog doba. Poznat je po svojim ulogama u Jurassic World, The Kings of Summer i filmu Love, Simon

Ovogodišnji program "najbolje od" posvećen je  Robinsonu, a u sklopu čega će se emitovati njegova dva filma po kojima ga se publika rado sjeća.

Filmovi će biri prikazani u sklopu programa Velikih 5 na lokaciji OFF Open Air Midtown Cinema powered by Head&Shoulders.

OFF Best of... je podprogram Omladinskog Film Festivala Sarajevo koji svake godine se posvećuje jednom glumcu ili glumci kada se onda u sklopu glavnih filmskih programa emituju najmanje njihova dva filma. Ovim programom se odaje počast sjajnim glumačkim performansima glumaca kojima se posvećuje program. Prethodnih godina program je bio posvećen Slavenu Došli i Connor Jessupu.