Srijeda, 24.04.2019.

Idemo gdje nam je kao kod kuće: OFF Talks od ove godine u caffe restoranu "Manolo" i "Elements"

Od ove godine formalni i neformalni festivalski susreti, zvanični festivalski događaji ali i kompetan program OFF Talks održavat će se u prelijepim ambijentima ova dva objekta

Cilj saradnje OFF-a sa objektima "Manolo" i "Elements" je pružanje dodatnog i sjajnog iskustva gostima i učesnicima Festivala te poboljšanje festivalske hospitality ponude.

Program OFF Talks koji sačinjavaju podprogrami "OFF One to One", "Distribution talks" te program "Kafa sa" održavat će se u caffe restoranu "Elements" koji se nalazi u sklopu BBI Centra i neposredno pored festivalskog centra koji se nalazi u Multiplexu Cinema City.

Zvanični ručkovi, večere te press konferencije Festivala kao i druženja sa novinarima i gostima će se organizovati u sklopu restorana "Manolo".

Omladinski Film Festival Sarajevo iskazuje veliko zadovoljstvo za uspostavljenom saradnjom i širenjem svoje ponude. Ovim putem pozivamo sve da svakako budu gosti "Manola" i "Elementsa", a mi Vas svakako sve očekujemo u septembru na sjajnim druženjima i susretima.

Restoran "Manolo" se nalazi u ulici Maršala Tita na broju 23. Idealno je mjesto za porodične i poslovne susrete i sastanke. Predstavlja jedinstvenu oazu mira u centru grada sa jedinstvenom ponudom jela i pića. Radno vrijeme je svaki dan od 8 do 23 sata.

Caffe restoran "Elements" se nalazi u prizemlju BBI Centra i idealno je mjesto za susrete svih vrsta. "Elements" ima raznovrsnu ponudu hrane i pića i poznat je kao mjesto susreta svih generacija, da li da se radi o poslovnom sastanku ili kafi sa Vašim prijateljima.