Nedjelja, 20.01.2019.

Prijavi video od 60 sekundi u kojem predviđaš budućnost i osvoji 500KM!

Prijavi video od 60 sekundi u kojem predviđaš budućnost i osvoji 500KM!

Omladinski Film Festival Sarajevo je odlučio da nagradi najbolji domaći Red Bull Futur IO projekat! Pažljivo pročitajte instrukcije u nastavku i prijavite se! Ako želite da budete u konkurenciju za nagradu od 500,00 KM za najbolji bh. Futur IO video morate se prijaviti do 30.01.2019.godine

Filmovi naučne fantastike su uvijek inspirisali novu tehnologiju koja unapređuje ljudski život. Prijavi se sada i podijeli svoju viziju poželjne budućnosti za globalnu zajednicu koja će oblikovati bolje sutra.

Najkreativniji umovi će biti pozvani da podijele svoje ideje sa misliocima iz čitavog svijeta na Red Bull futur/io akademiji u Portugalu, a pored toga sve prijavljene iz Bosne i Hercegovine ocijenit će i žiri Omladinskog Film Festivala Sarajevo - najbolji video zapis (nezavisno od ishoda prijave na Futur IO stranici) osvaja 500,00 KM!

Animacija, stil vloga, riječi na ekranu, mega-produkcija... bilo kakav tip videa je dobrodošao! Tražimo istaknuta mišljenja poželjne budućnosti. Samo kreiraj video do 60 sekundi i podijeli.

Prijavi se na ovom linku!

Svojom prijavom na projekat, video dostavljaš na izbor najboljeg video zapisa u BiH za koji možeš osvojiti 500,00 KM, te ulaziš u takmičenje sa drugim prijavljenim iz čitavog svijeta gdje je konačno cilj Akademija u Portugalu i snimanje profesionalnog najboljeg video zapisa!

Proces prijave

Potrebno je da odete na stranicu www.redbullfutur.io

Kada vam se otvori stranica, u gornjem desnom uglu pritisne link LOG IN.


Nakon toga otvorit će vam se prozor kao na slici iznad. Tu treba da odabere način na koji ćete se prijaviti na stranicu. Čim ispunite svoje podatke bićete registrovani bez slanja i potvrde konfirmacijskog emaila.


Kada se prijavite na stranicu, ovaj prozor će nestati i otvorit će vam se podstranica za prijavu filma, a ako se ne otvori jednostavno kliknite PRIJAVI SE - žuti tab u gornjem lijevom uglu. I to je to. Čekajte da se vaš video odobri.


Ovom prijavom ulazite u konkurenciju za najbolji film iz Bosne i Hercegovine i 500,00 KM a u isto vrijeme ulazite u svjetsku konkurenciju Futur IO projekta!


Ako želite da budete u konkurenciju za nagradu od 500,00 KM za najbolji bh. Futur IO video morate se prijaviti do 30.01.2019.godine


Sretno!