Volonteri

 

Volonteri su dio velikog tima Omladinskog Film Festivala Sarajevo. Ono što je još bitnije je da su neizostavan i jako bitan dio segment našeg Festivala.

Omladinski Film Festival Sarajevo i ove godine nudi niz zanimljivih volonterskih poslova za sve filmske entuzijaste koji iz prve ruke žele saznati kako funkcionira organizacija ovakvog kulturnog događaja.

Ako želite zaviriti iza kulisa filmskog svijeta, volontiranje na OFF-u. Smatramo da je to  idealna prilika jer festival traži predan tim volontera i volonterki koji će ‘uskakati’ gdje to bude potrebno, uoči i za vrijeme trajanja festivala.

Nudimo bogato praktično iskustvo, slobodni ulaz na projekcije, pozitivnu radnu atmosferu i dobru zabavu!

Ako ste zainteresirani za volontiranje na nadolazećem OFF- u,  pratite našu web stranicu i saznajte kada otvaramo poziv za prijavu!

Volontiraj i pridruži nam se na 11.OFF-u!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Omladinski Film Festival Sarajevo i u 2019. godini angažuje 45 volontera!

I ove godine Festival će raditi na angažmanu mladih ljudi koji su spremni učiti, raditi i napredovati u oblastima koje ih zanimaju. Prijaviti se mogu svi zainteresovani od 16-25 godina.

Prijave za volontiranje na Omladinskom Film Festivalu Sarajevo su otvorene od 20. aprila do 20. jula 2019.godine.

Pijaviti se možete OVDJE. ili u formularu ispod teksta.

Za dodatne informacije pišite nam na amela.tufo@omladinski.ba ili info@omladinski.ba

Po zatvaranju konkursa kontaktirat sve prijavljene će kontaktirati OFF tim te saopštiti konačni spisak volontera za 2019. godinu koji će prije početka Festivala proći i kratku obuku!