Utorak, 12.07.2022.

Andre Lamoglia dolazi u Sarajevo od 20-24. jula na 14.OFF

Andre Lamoglia dolazi u Sarajevo od 20-24. jula na 14.OFF

André Lamoglia je rođen 4. avgusta 1997.godine. Brazilski glumac čija je popularnost porasla nakon što se pojavio kao Ivan u petom delu španske Netflix serije pod nazivom "Elite". Riječ je o triler kriminalističkoj drami, čija je prva sezona izašla 2018 i zaludila gledaoce širom svijeta.

Planetarno popularni mladi glumac iz jedne od najgledanijih Netflix-ovih serija, „Elite“, dolazi na 14.Omladinski Film Festival Sarajevo.


KUPI ULAZNICU ZA OFF TALKS SPECILA EDITION: ANDRE LAMOGLIA

 

Lamoglia će u Sarajevu boraviti 4 dana, a gusti festivalski protokol uključuje njegovo pojavljivanje na projekcijama kratkih filmova, premijeri dva dugometražna filma, dok će mu posljednju noć Festivala, u sklopu Vils Summer Screen biti dodijeljena i nagrada za Najboljeg mladog glumca u serijama za 2022.godinu.

 

Andre Lamoglia će u sklopu OFF-a održati u specijalni OFF Talks program gdje će razgovarati sa mladim autorima, glumcima i gostima Festivala. Ulaznice za ovaj kao i sve programe će biti dostupne online od 15.7. na tickets.omladinski.ba kao i u festivalskom box office centru ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu.

 

André Lamoglia (24) je rođen 4. avgusta 1997.godine. Brazilski glumac čija je popularnost porasla nakon što se pojavio kao Ivan u petom delu španske Netflix serije pod nazivom "Elita". Riječ je o triler kriminalističkoj drami, čija je prva sezona izašla 2018 i zaludila gledaoce širom svijeta.

 

Lamoglia je ušao u svijet filma i filmske industrije 2017. godine pojavljujući se u TV seriji “Segredos de Justiça” kao Tomaz Pachá, a nakon toga je radio za mnoge Disney projekte u Brazilu.