19-23. JULI 2022

Četvrtak, 07.07.2022.

Nema ni na filmu! NLB Banka ti daje potpuni pristup OFF dešavnjima!

Nema ni na filmu! NLB Banka ti daje potpuni pristup OFF dešavnjima!

Imaš 16 do 26 godina i želiš lagano zakoračiti u svijet finansija? Želiš upravljati svojim novcem modernim kanalima, kao što su MBank i platne kartice besplatno? A uz to si i veliki filmofil i uživaš u filmovima sa društvom? Imamo baš sve što ti treba. I to, besplatno!

Ukoliko otvoriš NLB Osnovni paket za mlade u toku promotivnog perioda, dobijaš All Access Pass - set ulaznica za sve projekcije na ovogodišnjem Omladinskom Film Festivalu u Sarajevu za super filmsko uživanje. 


NLB Osnovni paket za mlade je bez naknade, a namijenjen je mladima od 16 do 26 godina, te uključuje otvaranje i vođenje tekućeg računa, debitnu karticu, mobilno i elektronsko bankarstvo i NLB Pay aplikaciju za lako i brzo plaćanje. Sve potrebne dokumente za otvaranje računa možeš pronaći ovdje


Pogodnost je moguće ostvariti otvaranjem računa u bilo kojoj poslovnici NLB Banke na području grada Sarajeva* u periodu od 24.06. do 19.07.2022. godine. Pogodnost važi za prvih 20 mladih koji otvore račun u promotivnom periodu. 

*Poslovnice na koje se odnosi promocija: Centar Sarajevo, Ferhadija, Alipašino Polje, Pofalići, Dobrinja, Ilidža i Otoka. 


Vidimo se na OFF-u!