Četvrtak, 07.07.2022.

Nema ni na filmu! NLB Banka ti daje potpuni pristup OFF dešavnjima!

Nema ni na filmu! NLB Banka ti daje potpuni pristup OFF dešavnjima!

Imaš 16 do 26 godina i želiš lagano zakoračiti u svijet finansija? Želiš upravljati svojim novcem modernim kanalima, kao što su MBank i platne kartice besplatno? A uz to si i veliki filmofil i uživaš u filmovima sa društvom? Imamo baš sve što ti treba. I to, besplatno!

Ukoliko otvoriš NLB Osnovni paket za mlade u toku promotivnog perioda, dobijaš All Access Pass - set ulaznica za sve projekcije na ovogodišnjem Omladinskom Film Festivalu u Sarajevu za super filmsko uživanje. 


NLB Osnovni paket za mlade je bez naknade, a namijenjen je mladima od 16 do 26 godina, te uključuje otvaranje i vođenje tekućeg računa, debitnu karticu, mobilno i elektronsko bankarstvo i NLB Pay aplikaciju za lako i brzo plaćanje. Sve potrebne dokumente za otvaranje računa možeš pronaći ovdje


Pogodnost je moguće ostvariti otvaranjem računa u bilo kojoj poslovnici NLB Banke na području grada Sarajeva* u periodu od 24.06. do 19.07.2022. godine. Pogodnost važi za prvih 20 mladih koji otvore račun u promotivnom periodu. 

*Poslovnice na koje se odnosi promocija: Centar Sarajevo, Ferhadija, Alipašino Polje, Pofalići, Dobrinja, Ilidža i Otoka. 


Vidimo se na OFF-u!