Srijeda, 22.07.2020.

Karte za Drive-in Cinema dostupne i u Importane centru, a ovo su i ostale lokacije

Karte za Drive-in Cinema dostupne i u Importane centru, a ovo su i ostale lokacije

Karte za sve programe 12.Omladinskog Film Festivala Sarajevo možete kupiti on-line u sistemu kupikartu.ba ili na prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine, a nova lokacija BOX OFFICE Centra je Importane centar u Sarajevu

Od četvrtka, 23. jula, karte za program Drive-in Cinema Sarajevo, biće moguće kupiti i u sklopu Importane centra u Sarajevu. Osim toga, vedra i nasmijana lica mladih iz tima OFF-a, na raspolaganju su Vam za sve detaljne informacije u vezi festivalskih programa ove godine.

Karte je moguće kupiti svaki dan od 10-18 sati, a od 24.-29.7. svaki dan od 10-20 sati. Na lokaciji Importane centra moguće je kupiti isključivo karte za Drive-in Cinema Sarajevo, koji će se održati naa parkingu u ulici Kotromanića.

Druge lokacije gdje možete kupiti karte za Drive-in Cinema i sve druge lokacije i programe Festivala, uključujući Pozorište Mladih, Addiko Open Air Cinema (Gimnazijska 1) i Open Air Cinema Termalna Rivijera Ilidža:

Lokacije BOX OFFICE centara

BOX OFFICE CENTAR - Ispred BBI Centra, Trg Djece Sarajeva

19.-23.07. svaki dan od 10-18 sati

24.-29.07. svaki dan od 10-22 sati

BOX OFFICE CENTAR - Importane centar

23.-29.07. svaki dan od 10-20 sati / dostupne samo ulaznice za Drive-in Cinema

BOX OFFICE CENTAR - Pozorište Mladih

24.-29.07. svaki dan od 13-19 sati

BOX OFFICE CENTAR - Hotel Hills i Hotel Hollywood recepcija

21.-29.07. svaki dan od 10-19 sati

KONTAKT

boxoffice@omladinski.ba

VAŽNO! #COVID19

Zbog epidemiološke situacije u KS, projekcije u sklopu Pozorišta mladih će moći ugostiti maksimalno 50 posjetilaca, dok će projekcije u sklopu Addiko Open Air Cinema i Drive-in Cinema moći ugostiti do 100 posjetilaca. Festival je na svim lokacijama obezbjedio uslove za maksimalno poštivanje mjera Zavoda za javno zdravstvo.

Na svim kartama, pozivnicama i akreditacijama istaknuti su QR kodovi koji sadrže aktuelne vijesti u vezi sa dešavanjima na Festivalu, kako bi svi posjetioci, nosioci akreditacija i gosti u svakom momentu mogli posljednje upute za projekcije i lokacije.